Když se splní sen!!! Klubové všestranné zkoušky přinášení retrieverů 27-29.9.2024 Kyselka POLLY CACT

02.10.2024 11:29

Musím zde sdílet tento krásný příběh, který začal vlastně nedávno mým setkáním s Petrou Kantorovou na víkenďáku
Nějak to vše sedlo a  vyšlo, pro mě s absolutně nečekanými výsledky.
Titul CACT a i možnost mít "U" u jména některé z mých psích holek je opravdu splněný sen.
Děkuji Péťo, co jsi s tou naší Pollynkou zvládla
 
Klubové všestranné zkoušky přinášení retrievrů Kyselka 28.-29.9.24
Polly pod Žerčickým kostelem 1 cena 2. místo, CACT
Když se plní sny....
 
cituji co si Petra napsala na svůj profil:
"Na jaře mě oslovila majitelka a chovatelka v jednom Vladimíra Balšánková, jestli bych s její Pollynkou zkusila udělat podzimní zkoušky. Některé výzvy se neodmítají. 
Pollynka, duše čistá, geny lovecké, se se mnou pustila do práce a po třech týdnech tréninku vystřihla podzimky v I. ceně.
Získala si mě svou úžasnou vyrovnanou povahou. Nahlodala ve mě touhu po daleko větší výzvě. A některé výzvy se prostě neodmítají.
Děkuji Vlaďko, žes mi dopřála tu radost a půjčila jsi mi Polly na dva velmi velmi velmi intenzivní a horké měsíce, kdy jsme z podzimek zkusily rovnou přípravu na všestranky. 
Tušila jsem, že ta fena je sen!
Všestranné zkoušky v Kyselce byly pro nás nádherné vyvrcholení. Zkoušky byly bezvadně připravené, terény v Doupovských horách miluju, rozhodčí byli přísní a spravedliví, naše skupinka skvělá a užili jsme si společně krásné dva dny. 
Polly pracovala naprosto koncentrovaně, bezchybně, předvedla na 100 % všechno, co se naučila. Ukázalo se také, co jsme za tu krátkou dobu nestihly, takže malé chybičky se vloudily, ale nepřekvapily. Na mnoha disciplínách si vysloužila od rozhodčích opravdu krásná slova chvály!
Děkuji mým pejskařským a tréninkovým vzorům Jarmila Pokorná a Ester Jana Andrášková za cenné rady a především za přátelskou podporu. Moc si toho vážím. Děkuji také Martinovi Luňákovi, který mi nevím proč nejde označit, za spoustu krásných víkenďáků, kde jsem se zamilovala do lovečiny s labradory.
Děkuji životu za setkání s retrívry a lovečinou.
Děkuji ti, ty moje Polínko, za tvou oddanou práci."

 

klik na fotku a je tam více fotek